Schnellüberblick: Dienstleistungszeiten der UB in der 32. KW (ab dem 3.8.)

Erstellt von UB-Team am Freitag 31. Juli 2020

Information in English: At a glance: Availability of our services in the week starting on the 3rd of August

In der Woche ab dem 3. August stehen in der UB folgende Dienstleistungen in der Zeit von … bis … zur Verfügung:

Ausleihe (UB und Fernleihe, Verbundbibliohek IB) an den Ausgabestellen 1, 2 und 4 per Terminbuchung:
Mo bis Fr von 9 bis 16 Uhr

Ausgabe von Aufsatz-Bestellungen per Fernleihe an der Ausgabestelle 2 (ohne Termin):
Mo bis Fr von 10 bis 16 Uhr

Buchrückgabe (der UB-Bücher) am Rückgabeautomaten:
Mo bis Sa von 9 bis 17 Uhr
Bitte beachten Sie: Bücher der UB ohne RFID-Tag (werden vom Rückgabeautomaten nicht angenommen) können in die Rückgabebox an der Glastür des Rollstuhlfahrereingangs neben der linken Drehtür Mo bis Fr von 9 bis 17 Uhr hineingelegt werden.

Rückgabe von Fernleihbüchern:
Mo bis Fr von 9 bis 17 Uhr
Die Rückgabebox befindet an der Glastür des Rollstuhlfahrereingangs neben der linken Drehtür.

Rückgabe der Bestände der IB- und IC-Verbundbibliothek:
Mo bis Fr von 9 bis 17 Uhr

Lern- und Arbeitsplätze
Informationen zu Nutzungszeiten der Lern- und Arbeitsplätze finden Sie hier.

***************************************************************************************************************************
Vollständiges Dienstleistungsangebot der Universitätsbibliothek während der Covid-19-Krise
Aktuelle Serviceleistungen der Fachbibliotheken während der Pandemie-Zeit

In the week starting on the 3rd of August the Central Library offers the follwing services during these times:

Borrowing (Central Library and interlibrary loan, Joint Library IB) at the issuing locations 1, 2 and 4 by booking an appointment:
Monday to Friday from 9 am to 4 pm

Issuing of interlibrary loan articles at the issuing location 2 (without appointment):
Monday to Friday from 9 am to 4 pm

Returning books (from the holdings of the Central Library) at the external self-return machine:
Monday to Saturday from 9 am to 5 pm
Please note: Books from the holdings of the Central Library without RFID-tag (which will not be accepted by the external self-return machine) can be put in the book drop box at the glass door of the wheelchair entrance next to the revolving door on the left of the building from Monday to Friday from 9 am to 5 pm.

Returning interlibrary loan books:
Monday to Friday from 9 am to 5 pm
The book drop box (labelled “Rückgabe Fernleihbücher) is located at the glass door of the wheelchair entrance next to the revolving door on the left of the building.

Returning items from the holdings of the Joint Libraries IB and IC:
Monday to Friday from 9 am to 5 pm Uhr
The book drop box is located at the glass door of the wheelchair entrance next to the revolving door on the left of the building.

All services offered by the Central Library during the Covid-19 crisis
Current services of the Departmental Libraries during the Covid-19 crisis