Testfreischaltung “History Vault: American Indians and the American West, 1809-1971” und “History Vault: Immigration”

Erstellt von UB-Team am Mittwoch 2. Oktober 2019

History Vault: American Indians and the American West, 1809-1971
ProQuest History Vault consists of manuscript and archival collections digitized in partnership and from a wide variety of archival institutions. Major collection areas in History Vault focus on Black Studies, Women’s Studies, International Relations, American Politics and Society, and Labor Studies. This trial will take users to the home page of History Vault. Access specific modules of content via featured modules section of the home page or the Browse tab at the top of the home page.

History Vault: Immigration

Quelle: Anbieterbeschreibung (beide Datenbanken)

Die Angebote sind bis zum 30.10.2019 campusweit freigeschaltet und unter einer gemeinsamen Startseite erreichbar.